Eкипа на фирма "Адмикс" Еоод

от екипа на "Адмикс" ЕООД

Нашият екип e с богат опит в представянето на лични предпазни средства и работно облекло.

Нашият екип е нашата движеща сила....
Нашият екип - екип от професионалисти, млад, динамичен, активен, екип с висок морал и ценности.
Екип отговорен, лоялен, позитивен...

Ценностите, които споделяме: 
· Хората - Хората и тяхната безопастност по време на работа в нашата компания са най-важният фактор за постигнатото, най-ценния ресурс, без който не бихме били това което сме. 
· Всеотдайност - Винаги се стремим да даваме най-доброто от себе си. Това, което вършим ни доставя удоволствие и ни носи удовлетворение. Ние намираме смисъл в това, което правим, вярваме в ползата от него. 
· Екипност - Ние работим заедно, стремим се да общуваме ефективно, подкрепяме се 
· Качество - във всичко което правим. Ние държим както на качеството на нашите продукти, така и на качеството на обслужване, качеството на работните процеси и работата с хората във и извън организацията. 
· Грижа за клиента - Стремим се да предлагаме на нашите клиенти и партньори висококачествени продукти и услуги, като не забравяме, че нашите клиенти са в центъра на нашия успех.
Ние сме екип, който се стреми всеки ден да добавя нова стойност в живота и на хората...
Имаме готовност да презентираме и демонстрираме нашите продукти и заедно с Вас да ги тестваме в условията на работна среда.

Вярваме , че спазвайки горните ценности ще продължим да вървим напред, да се развиваме и да се грижим за вашата сигурност!

Приемете нашите най-искрени пожелания за безопасен труд ! 

ВЪВ ВАША ЗАЩИТА...
Екипа на фирма "Адмикс"