личните предпазни средства
електронен магазин

 

Условия за поръчка, доставка и плащане

 

Доставката се извършва с куриерска фирма „Eконт Експрес ”ООД .

 

Доставка - срокове и цени 

Всички доставки се извършват с куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка. За областните градове доставката се извършва в рамките на 1 ден. Доставката на поръчки на стойност над 200 лв с ДДС са безплатни за територията на България. Останалите поръчки се доставят за сметка на клиента. Можете да проверите колко ще Ви струва доставката по ценоразписа на куриерска фирма ЕКОНТ на адрес
http://www.econt.com/tariff-parcel/ ,  според общото тегло на Вашата поръчка.

 

Уважаеми клиенти,

поръчки направени в ПЕТЪК след 17:00 часа, СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден и се ПОЛУЧАВАТ на следващия. Обаждане от наш сътрудник, можете да получите в рамките на 2 часа, след като сте направили поръчка.

 

Срокове на изпълнение на поръчки

Стандартният срок за изпълнение на поръчки е от 1 до 4 седмици от датата на заявка, изпратена чрез сайта или по e-mail. Ако поръчката включва персонализиране на изделията като ситопечат или бродерия, за дата на заявката считаме датата на получаване на файловете за предпечат. 

Ако Ви е нужна допълнителна информация за нашите услуги и продукти или искате предварително да уточните условията за поръчка и доставка, свържете се с нас на тел. 0884 003 970 от 09.00ч до 17.00ч всеки делничен ден.

 
Права и задължения на страните

 

Предлаганите продукти в електронния магазин се актуализират на база на наличностите, но е възможно някой модел, размер или разцветка да не са налични. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка, сътрудник на "АДМИКС" ЕООД  уведомява клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от клиента електронен адрес или на посочения телефон.

 

"АДМИКС" ЕООД се задължава: 

 

- да прехвърли на клиента собствеността на заявената за покупка от него стока; 
- да достави в срок заявената за покупка стока;
- да полага дължимата грижа за изпълнение на своите задължения. 

 

Клиентът се задължава: 

 

-  да посочи точен и валиден телефон и адрес за доставка; 
-  да плати цената на стоката; 
-  да заплати разходите по доставката; 
-  да осигури достъп и възможност за получаване на стоката; 


Клиентът следва: 

 

-  да не подава фиктивни заявки или друга информация; 
- да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите Общи условия, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави; 
-  да не нарушава чужди имуществени или неимуществени права; 
- да не се представя за друго лице или представител на юридическо лице или група хора, които не е оправомощен да представлява, или по друг начин да заблуждава трети лица относно самоличността си или принадлежността си към определена група хора; 

 

Доставка 

 

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от клиента адрес за доставка до 3 работни дни като общ срок на доставка. 
Срокът за доставка, започва да тече от първия работен ден след авторизацията на плащането. 
Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и начина на транспорт. 

Copyright © 2015 www.admiks.com - All Rights Reserved
Created by balkansys.com